Jeg synes Karen Abrahamsen var fabelagtig. Enormt skarpt fokus på, hvad der var relevant og hensigtsmæssigt i præsentationsteknik, og hvad der ikke var. Det var meget opløftende.

(Task Force kursus, Dansk Musikerforbund) /Anonym


Spændende, sjovt, legende og angstprovokerende. Summende sejrsfornemmelse i maven efter at have gjort det (Personligt salg) /Animationsinstruktør Sabine Ravn


Jeg føler mig virkelig – mødt – hedder det ikke det?

(Coaching) /Skuespiller og forfatter Tove Haraldsted


Karen har en evne til at ”se” og ”møde” de mennesker hun er coach for, der hvor de er og uden at dømme. Hun besidder en stor menneskelig indsigt og giver sig tid til at sætte sig ind i, hvad det er for en person hun har med at gøre … I løbet af min studietid på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København, og siden i min karriere som klassisk pianist, har jeg ikke stiftet bekendtskab med mange af Karen Abrahamsens kaliber.

/Klassisk musiker og selvstændig Hanne Mørkenborg


Da jeg først kom hos Karen havde jeg en forestilling om, at jeg skulle gennem et fast program for at udvikle mig og min karriere. Jeg oplevede noget andet og meget mere værdifuldt. Nemlig en person og coach som virkelig er i stand til at se én og hjælpe én til at se sig selv og i høj grad mærke sig selv.

Karen har en meget stor indfølingsevne - hun har været skarp til at holde mig på sporet – og til at få mig til at mærke om det var hjertet eller hjernen, der talte. Hver gang vi har haft et møde, har hun intuitivt taget metoder i brug som fantastisk effektivt har fået kortlagt mine indre drivkræfter.

Det at blive bevidst om, hvad der virkelig inderst inde driver en, er nærmest en slags magi. Jeg har gået hos Karen 6 gange og har oplevet et enormt boost af min indre fokus – af mit syn på mig selv – som har sat mig i stand til at handle modigt og sandt i forhold til mig selv i min ydre og indre virkelighed.

/Kulturproducent og fotograf Ingrid Bugge

(Tilbage)karenabrahamsen.html